beats by dre cheap

anglosaksonska neizvjesnost

Bez obzira kako zivo i cudno lijepo izgledala, ona je bila nesretna. Ciganin osjeti tudju srecu i nesrecu. A to sto je fatalna po druge, po njega ciganina nista nije moglo da naskodi. Usreciti nesretnu osobu..nista lakse, narocito zensku.

Ljubili su se sitno..ljubakali. Strpljivo, lazno ciganski. -To je bed.-govorila bi tiho obarajuci glavu.- Sve je bed, sve sto cinim..o Boze sta cinim?! Idem!- i otisla bi.
Znao je ciganin da ona ce da se vrati..istina ne voljno..ali hoce sigurno.
I vracala bi se svaki put..brze nego li je otisla. Brze su se i ljubili..i brze je govorila da je to Bed.

Njene dojke su ocekivane. Bas onakve kakve su se naslucivale. Ciganinu bjese drago..ne pretjerano da ne probudi protivnika koji trenutno gubi u njoj. Obje je stisnuo, uzdigao jos vise negoli sto su bile uzdignute i spajao ih u jednu veliku dojku koju je pokusao osjetiti svu. Drzala je svoju haljinu, i stiskala je u dlanovima na bokovima i govorila da je to sto cini..bed.

Jednom su gledali film zajedno i ciganin ko ciganin dijelio je utiske sa njom erotizirane garderobe glumice. - Volis takve stvari?- pitala ga je
- Uhh..- to je izaslo iz njega uz osmjeh i nista vise
- Imam dosta od tih stvari, bas, bas dosta, ali rijetko sam u prilici da to navlacim na sebe...ako zelis mogu da obucem za tebe?- i ni docekala nije da ciganin odgovori...vec je tuzno oborila glavu i tiho rekla: Ali to je bed.

Ciganinu se nije zurilo. Provodio je dosta vremena sa njom. Ucio je od nje sve sto nije znao, a nije znao dosta toga. Cesto je nije razumio, ali mu se cinilo i to sto je ne razumije da je bas dobro za nesto..za njih...i da mu je bila bas simpaticna i draga zbog toga.

Cigani imaju ostar i vedar pogled. Oni ulaze u covjeka..u zenu..pogledom To joj se svidjalo..mislila je da je ona povod tome, ali nije znala da je to kod cigana tako, pa je uzivala dok mu prilazi, dok je gleda, dok prati njene pokrete.
-Volim kako me gledas...osjecam...osjecam se..mmmm...ali...to je..bed

Kada je prvi put usao unju, ali ne pogledom, nista mu posebnije niti ljepse nije bilo, jer za lijepo i posebno potrebno je stotine lijepih mostica, kratkih i jedva vidljivih. Njezini mostici su bili...bed


( after meni jers)-   Daaa...imamo kupatilo u vikendici..znate bas smo je renovirali...mozete vas dvoje, moze i dva para....eto tako..Aa samo vas dvoje, pa dobro..moze, i jeste u dvoje najbolje..hahahaha..malo se zezam, i znam da je to bed... imate broj pa se cujemo

lug po snijegu
http://klikerkamenac.blogger.ba
31/01/2013 20:35